A Festék Csodák üzletében STEGU kőburkolatok is kaphatók széles választékban. A legtöbb termék egyaránt alkalmazható kültérre és beltérre, így a különleges hatás nem csak kívül, de belül is garantált. Lapozza végig az online Stegu falburkolat katalógus lapjait!

Mit kell tudni a STEGU-ról? 🤓

✔️ A STEGU termékpalettája Európa szerte ismert azok körében, akik első osztályú minőségre és különleges hatású burkolatra vágynak. Falburkolataik, dekorációik és természetes fa burkolataik között egyaránt megtalálhatók a klasszikusan elegáns és a modern trendek is, ahogy az látható a falburkolat katalógus lapjain is!

✔️ Köveik egyesítik magukban a természetes nyersanyagokat a legmodernebb építőipari technológiával. Számukra kiemelt fontosságú környezetünk védelme, ezért olyan gyártási technológiát alkalmaznak, amely során nincs szükség égetésre, így nincs káros gázkibocsátás és hulladékanyag sem keletkezik. ♻️

✔️ A STEGU burkolókövek alkalmasak épülethomlokzatok felújításához, átalakításához valamint új épületek homlokzatának díszítéséhez. Egészen sajátos hangulati hatás érhető el a beltéri felhasználás során.

✔️ A homlokzatburkoló kövek előirányzott feltételeik melletti felrakása rendkívül gyors és egyszerű. A kövek vághatósága és alakíthatósága miatt kevés a munkálatok után megmaradó hulladékanyag. ♻️

Amennyiben valami különleges, mégis természetközeli hatásra vágyunk, tökéletes választást jelentenek a STEGU falburkolatok! Térjen be a Festék Csodák üzletébe és kezdje meg az inspirálódást nálunk, vagy látogasson el webshopunkra a www.festekcsodak.com linken!

További termékekért pedig nézze meg partnereink katalógusait és lapozza fel a Házmester kiadványokat is, hiszen folyamatosan frissülő termékekkel és akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.


Notice: Undefined index: pages in /data/www/wds-festekcsodak/wp-content/plugins/facebook-messenger-customer-chat/facebook-messenger-customer-chat.php on line 117